Xàtiva conmemora el Dia de l’Orgull LGTBI

La Regidoria de Joventut i la d’Igualtat de l’Ajuntament de Xàtiva junt al Consell de Joves de la ciutat han organitzat diferents activitats per a conmemorar el Dia de l’Orgull LGTBI.

Hui dilluns a les 20:00h es celebrarà una lectura d’un manifest elaborat per una alumna de l’IES Josep de Ribera de Xàtiva. Seguidament hi haurà una hissada de bandera de bandera a l’ajuntament i a les 21 hores sopa al pati de la Casa de la Joventut. Posteriorment es procedirà a una de les activitats més cridaneres dels actes previst, la pintada de dos passos de vianants amb els colors del arcoíris, símbol LGTB. Aquesta activitat està oberta a tots els veïns, igual que la resta.

Les activitats continuaran dijous a les 21:00h al Pati de la Casa de la Joventut amb un sopar de baix braç i seguidament mostra de documentals i curtmetartges LGTB ‘La ploma als Pobles’ organitzada per Lambda.

Per finalitzar aquesta conmemoració dissabte hi haurà una festa a la plaça del Mercat amb l’associació de Gent del Mercat i Xacex.


En Castellá.

La Concejalía de Juventud y la de Igualdad del Ayuntamiento de Xàtiva junto al Consejo de Jóvenes de la ciudad han organizado diferentes actividades para conmemorar el Día del Orgullo LGTBI.

Hoy lunes a las 20:00h se celebrará una lectura de un manifiesto elaborado por una alumna del IES Josep de Ribera de Xàtiva. Seguidamente habrá una izada de bandera de bandera en el ayuntamiento y a las 21 horas cena en el patio de la Casa de la Juventud. Posteriormente se procederá a una de las actividades más llamativas de los actos previsto, la pintada de dos pasos de peatones con los colores del arcoíris, símbolo LGTB. Esta actividad está abierta a todos los vecinos, al igual que el resto

Las actividades continuarán jueves a las 21:00h en el Patio de la Casa de la Juventud con una cena de bajo brazo y seguidamente muestra de documentales y cortometrajes LGTB ‘La pluma a los Pueblos’ organizada por Lambda.

Para finalizar esta conmemoración el sábado habrá una fiesta en la plaza del Mercado con la asociación de Gente del Mercado y Xacex.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 + catorce =