Xàtiva coneixerà hui si la seua App turística s’imposa en el concurs organitzat a Fitur

Hui dijous es sabrà si la nova App “Xàtiva Turismo” s’alça amb el premi a la millor aplicació turística nacional, guardó que es decidirà en l’esdeveniment Fitur Know-how & Export. La nova app de turisme de Xàtiva ha estat escollida entre les tres millors d’Espanya en la categoria de guies de destinació.

L’agenda institucional de la delegació de Xàtiva continuarà hui amb la visita a l’estand del president de la Generalitat, Ximo Puig, coincidint amb la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana a Fitur. A més, l’expositor xativí també contarà durant la jornada de hui amb la presència de les Falleres Majors de la ciutat així com un grup de veïns que eixien aquesta matinada en l’autobús fletat per l’Ajuntament per tal de visitar la fira.

La gastronomia xativina també tindrà el seu espai a Fitur. Aquesta vesprada, a les 16:30h, al show cooking del pavelló 7, el Forn de Pla farà una demostració de com es cuina l’arnadí amb posterior degustació.

D’altra banda, els representants xativins participaran demà en la presentació de la nova APP de la Ruta Borja, per part de l’Agència Valenciana de Turisme.

No hay comentarios

Dejar respuesta