L’Ajuntament de Xàtiva completa una sèrie d’actuacions al barri del Carme

En la zona s’han dut a terme recentment treballs de pintura viària i d’altres elements, així com la rebaixa de passos de vianants

Xàtiva,6 de març de 2024.- L’Ajuntament de Xàtiva ha completat una sèrie d’actuacions i millores al barri del Carme de Xàtiva, així com també a altres zones de la ciutat.

Pel que fa al Barri del Carme, s’han rebaixat voreres per als passos de vianants al carrer Azorín (encreuament amb Avinguda de la Ribera) i a l’Avinguda de la Murta (encreuament amb Lluís Vives i amb Passeig del Ferrocarril). També s’han pintat els banquets de la zona i alguns altres elements com ara baranes.

Al barri també s’han efectuat treballs de pintura a carrers com ara Humanista Lluis de Fenollet (repintat passos de vianants i stop), Venerable Agullona (passos de vianants i fletxes direccionals), Ramón i Cajal (passos de vianants i places d’estacionament per a persones amb diversitat funcional), Azorín i Luis Vives (passos de vianants i fletxes direccionals) i avinguda de la Murta (repintat de les illetes, passos de vianants i fletxes de direcció). També s’han efectuat treballs de pintura vial a altres espais de la zona com ara Plaça País Valencià i els carrers Ramírez Cameno, Lingüista Sanelo, Músic Fayos I Àngel Lacalle.

Al barri del Carme també s’han realitzat recentment altres intervencions com ara l’esporga de l’arbrat de la zona o la instal·lació de malles i espantadors electrònics de freqüència per tal de controlar la població de coloms que s’ha instal·lat a aquesta zona. Es tracta d’una experiència pilot amb la qual, a través d’emissors d’ultrasons, s’intenta evitar la proliferació d’aquestes aus.

«Els treballs més importants s’han efectuat al barri del Carme, però no han estat els únics en les darreres setmanes. Dins de les tasques realitzades per part de la Brigada Municipal, també hem actuat en el mur de la Glorieta i pintat els accessos des de República Argentina i Baixada del Carme», ha explicat el regidor de Serveis Públics Pedro Aldavero, qui també ha destacat que «s’ha pintat en l’entorn del col·legi Gozalbes Vera, en l’accés al Jardí de la Pau, i s’han efectuat reparacions en la balustrada de les escales amb les quals s’accedeix al Jardí des de l’Avinguda Selgas». Aldabero ha explicat que «en aquest sentit anem a seguir treballant i millorant els barris i carrers de la nostra ciutat».

No hay comentarios

Dejar respuesta