Xàtiva commemora el Dia dels Museus amb un seguit d’actes en espais museístics i patrimonials

El proper dijous 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus. Amb la finalitat de commemorar aquesta significativa efemèride, la Regidoria de Cultura ha organitzat un programa d’actes que ha fet públic el regidor de l’àrea, Jordi Estellés.

Exposicions, concerts, visites guiades i activitats per a públic infantil completen l’agenda que arranca hui divendres, continuarà durant el cap de setmana i finalitzarà el dijous 18. La novetat és que, coincidint amb aquesta programació especial d’actes, s’estrenarà un aula didàctica al Museu de l’Almodí. És la primera vegada que els museus de Xàtiva compten amb aquesta instal·lació adaptada com a espai avançat de noves tecnologies i dirigida als estudiants.

El tret d’eixida tindrà lloc hui divendres, a les 20 h, al Museu de Belles Arts de la Casa de l’Ensenyança, on s’inaugurarà l’exposició «El retrat pintat. Imatge i pintura ceràmica».
Diumenge a les 12 h, a l’antic Hospital, tindrà lloc un concert de piano que conclourà el II Cicle de Concerts Amadeus.

Dijous 18, Dia Internacional dels Museus, tant a la Casa de l’Ensenyança com al Museu de l’Almodí, hi haurà jornada de portes obertes on s’organitzaran visites guiades de caràcter gratuït. A més, al patí de l’Almudí, tindran lloc tallers d’arts plàstiques per a xiquets.

No hay comentarios

Dejar respuesta