Xàtiva celebrarà el diumenge dia 30 la V Carrera i Marcha Solidària contra el Càncer

Com en els darrers anys, una vegada més Xàtiva se sumarà a la lluita contra el càncer amb la V Carrera i Marxa Solidària contra esta malaltia. La prova forma part del IV Circuit Provincial contra el Càncer, RUNCÁNCER. Circuit que ha augmentat aquest any amb 22 carreres i 72 marxes en diferents localitats de la província.

A Xàtiva se celebrarà el diumenge dia 30 de setembre de 2018 a partir de les 10:00h.
Constarà de dos proves diferents: una carrera competitiva de 6,5 Km i una marxa no competitiva de 4 Km.
La modalitat de CARRERA començarà a les 10:00h, mentre que la modalitat de MARXA començarà pocs minuts després, ambdós tindran COM A EIXIDA I META l’Albereda Jaume I, davant de l’Ajuntament.
L’import del dorsal és de 5 €, que serà destinat íntegrament per a la lluita contra el càncer, amb opció a camiseta commemorativa per 5€ més, aquest any de color verd.
Les inscripcions podran realitzar-se amb diferents opcions:

PRESENCIAL: Sols per als participants de la marxa.
Ja es poden aconseguir dorsals en els següents establiments, ací no cal inscriure’s, només s’arreplega el dorsal i es donen a canvi 5 €, es podran aconseguir fins el divendres 28 de setembre pel matí.

– Atletes, Atmósfera, Aquasport, Avanza Fitness, Forn de Llueca, Global, Luis Martínez, Peque’s of kids, Setabis Sport, JV Sport en Moixent
ONLINE: Per a tots els participants de la carrera i els de la marxa que vulguen esta opció fins el dijous 27 de setembre a les 23:59h, en la següent pàgina web d’Internet:

https://www.toprun.es/eventos/run-cancer-xativa-2018

Amb l’opció online, l’arreplega de dorsals serà divendres 28, en el pati de la Casa de la Cultura de 17.30h a 20.30h i dissabte 29, en el Centre Comercial Plaça Major de 10.15h a 21.00h. Per a arreplegar-los serà necessari presentar un document acreditatiu de la identitat del participant.

-En la LÍNIA D’EIXIDA: es podrà obtindre el dorsal davant de l’Ajuntament des de les 8.00h fins 30 minuts abans de començar les proves.
Estos tres dies també es podran adquirir nous dorsals per als participants que ho desitgen, tant de la marxa com de la carrera. A més, qui vulga podrà aconseguir una camiseta commemorativa per 5€ més, de venda sols estos dies mentre s’entreguen els dorsals.

L’edat mínima dels participants en la carrera serà de 16 anys.

En la marxa podran participar no sols adults, sinó també joves, adolescents, xiquets, bebés amb carros, mascotes… etc. Tots els participants hauran de portar el dorsal per a poder estar coberts pel segur de Responsabilitat Civil. Els menors que participen en la marxa hauran de fer-ho acompanyats d’un adult.

El dispositiu preparat per al dia de la prova comptarà amb efectius de la Policia Local i Protecció Civil, els servicis d’un metge i una ambulància fixa junt amb la línia de meta. Guarda-roba per als corredors, banys en la Glorieta, dutxes en la Ciutat de l’Esport i aparcaments en el Pavelló de Voleibol i la Ciutat de l’Esport. A més de comptar amb la inestimable ajuda dels voluntaris dels diferents clubs esportius de la ciutat que, gràcies a la gestió de la coordinadora d’esports, ens ajuden per a poder dur-ho a terme. Agraïm també l’ajuda prestada per l’Ajuntament i la de tots els establiments, comerços, entitats, empreses… que col·laboren d’una manera o un altra, perquè sense el suport de tots ells no podríem dur-ho a terme.

Com en anys anteriors, durant les proves ens acompanyaran a ritme de batucada els tambors dels percussionistes de l’acadèmia Rytmus, i a tots els participants se’ls obsequiarà a l’arribar a la meta amb aigua, galetes, fruita donada per Mercaxàtiva i taronges regalades per Recreativos Saetabis.

Hi haurà trofeus per als tres primers classificats en la carrera, masculins i femenins, de cada categoria, general i local.

A l’acabar l’entrega de trofeus, se sortejaran amb el número de dorsal diversos regals donats per diferents establiments de la ciutat com Decathlon, Dormizen, Óptica Meseguer, NO.S Norobitg style, Aquasport, Mary Key, Avanza Fitness, Vendere, Atmosfera, Setabis Sport, Peque’s for kids, Parafarmacia San Francisco, Global, Biodanza Xàtiva per Ferran Balaguer, JV Sport de Moixent…

Seguirem la festa veient fascinats les exhibicions d’esgrima dels alumnes del Club d’esgrima Xàtiva; ens divertirem movent els nostres cossos ballant zumba amb el Sport Club Avança Fitness i també amb MªPaz; i els més menuts podran disfrutar de castells inflables.

No vos podeu perdre un matí tan especial lluitant contra el càncer. L’any passat vam ser 2.712 participants i aconseguirem arreplegar 13.560€ integres per a la investigació sobre esta malaltia. Moltes gràcies.

A veure si enguany junts ho podem superar, per això des de la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer, fem una crida a tots els ciutadans de Xàtiva i pobles veïns a què de nou participen d’esta festa solidària, on ho passarem molt bé mentre ajudem a recaptar fons per a la investigació sobre el càncer, i que en un futur esta malaltia es puga eradicar

No hay comentarios

Dejar respuesta