L’Albereda de Xàtiva acollirà diumenge el Mig Any Faller Infantil

La Junta Local Fallera de Xàtiva amb la col·laboració de les 19 comissions falleres de la ciutat han organitzat, un any més, el Mig Any Faller Infantil que tindrà lloc aquest diumenge a l’Albereda en horari de matí i vesprada.

Aquest acte ha sofrit un canvi important aquest any, ja que l’acte protocol·lari tindrà lloc a les 11 h del matí, inaugurant aquest acte, la Fallera Major Infantil de Xàtiva, Nerea Serrano i Ramírez. Posteriorment, els xiquets i xiquetes podran gaudir dels unflables i els diferents tallers preparats per la delegació infantil de Junta Local Fallera i les delegades i delegats de les comissions.

A les 14h tindrà lloc el dinar del mig any, una altra de les novetats, els infantils i els seus familiars gaudiran d’una jornada familiar a l’albereda.

Després de dinar, serà el torn del teatre de la Lluna, qui oferirà als presents una vesprada de tallers teatrals i per finalitzar aquest dia d’activitats, un poc d’esport, amb zumba infantil.
Des de la Junta Local Fallera de Xàtiva han animat als xiquets a participar en totes les activitats programades i gaudir d’un diumenge diferent.
En definitiva, una jornada lúdica per tal de gaudir de la germanor fallera i celebrar que tan sols queda mig any perquè els monuments fallers tornen als carrers de la ciutat.

No hay comentarios

Dejar respuesta