Xàtiva celebrarà el Dia Internacional de les Biblioteques amb l’espectacle musical i narratiu «Més que tres»

L’activitat es celebrarà el dijous 22 a les 19h al pati de la Casa de Cultura, i les entrades són gratuïtes però l’aforament es limita a 80 persones

La Biblioteca Municipal de Xàtiva ha organitzat una activitat per al proper dijous 22 d’octubre amb motiu del Dia Internacional de les Biblioteques, que tindrà lloc a les 19 hores al pati de la Casa de Cultura.

Es tracta de l’espectacle «Més que tres», que entremescla la narració oral i la música de swing i jazz, i en el qual participaran la cantant Ester Andújar, el pianista Ricardo Belda i la narradora Eva Andújar.

L’espectacle és totalment gratuït, però amb un aforament limitat a vuitanta persones, i les invitacions es poden arreplegar a la Biblioteca Municipal en el seu horari habitual.

El Dia Internacional de les Biblioteques es commemora cada 24 d’octubre des de l’any 1997. La proposta va sorgir en record a la destrucció de la Biblioteca de Sarajevo, bombardejada la nit del 24 al 25 d’agost de 1992 durant la guerra dels Balcans.

Auspiciada per la UNESCO, la iniciativa va nàixer per traslladar a l’opinió pública la importància de la biblioteca com a lloc de trobada dels lectors de totes les edats amb la cultura, i com a instrument de millora de la formació i la convivència humanes.

No hay comentarios

Dejar respuesta