Xàtiva celebrarà el Dia Internacional del Turisme amb una visita guiada amb concert

El proper 27 de setembre es visitarà l’Església de Sant Feliu i la Nevera, on es podrà gaudir d’una actuació musical

L’Ajuntament de Xàtiva ha programat una sèrie d’activitats per al Dia Internacional del Turisme, que es celebra el proper divendres 27 de setembre amb el lema «Turisme i Ocupació: un futur millor per a tots».

En aquesta jornada, es visitarà a les 20:15 de la vesprada l’Església de Sant Feliu, del segle XIII, mentre que a les 21 de la nit es realitzarà una visita a la Nevera, pou de neu del segle XVIII excavat parcialment en la roca i cobert amb una bòveda, lloc des del qual es realitzarà un concert a partir de les 21:30 hores. La visita finalitzarà al voltant de les 22 de la nit.
L’eixida tindrà lloc a les 19:30 de la vesprada des del Centre de Recepció de Visitants (a la Font del Lleó), i a les 20 de la vesprada des de l’Ermita de Sant Josep. Es recomana portar calçat còmode i llum per a l’activitat, i la gent interessada pot apuntar-se a l’Oficina de Turisme de Xàtiva, situada en l’Albereda Jaume I. Les places són limitades.

«Des de la Regidoria de Turisme hem preparat amb motiu del Dia Internacional del Turisme una activitat divertida per a tot el públic, ja siguen veïns o veïnes de Xàtiva o de la nostra comarca i les comarques del voltant. Recomanem que la gent s’apunte el més prompte possible, perquè de segur que hi haurà molta demanda», ha declarat la regidoria de Turisme, Raquel Caballero.


En Castellà:

Xàtiva celebrará el Día Internacional del Turismo con una visita guiada con concierto

El próximo 27 de septiembre se visitará la Iglesia de Sant Feliu y la Nevera, donde se podrá disfrutar de una actuación musical

El Ayuntamiento de Xàtiva ha programado una serie de actividades para el Día Internacional del Turismo, que se celebra el próximo viernes 27 de septiembre con el lema «Turismo y Ocupación: un futuro mejor para todos».

En esta jornada se visitará a las 20:15 de la tarde la Iglesia de Sant Feliu, del siglo XIII, mientras que a las 21 de la noche se realizará una visita a la Nevera, pozo de nieve del siglo XVIII excavado parcialmente en la roca y cubierto con una bóveda, lugar desde el cual se realizará un concierto a partir de las 21:30 horas. La visita finalizará alrededor de las 22 de la noche.


La salida tendrá lugar a las 19:30 de la tarde desde el Centro de Recepción de Visitantes (en la Fuente del León), y a las 20 de la tarde desde la Ermita de Sant Josep. Se recomienda llevar calzado cómodo y luz para la actividad, y la gente interesada puede apuntarse en la Oficina de Turismo de Xàtiva, situada en la Alameda Jaime I. Las plazas son limitadas.
«Desde la Concejalía de Turismo hemos preparado con motivo del Día Internacional del Turismo una actividad divertida para todo el público, ya sean vecinos o vecinas de Xàtiva o de nuestra comarca y las comarcas del alrededor. Recomendamos que la gente se apunte lo más pronto posible, porque seguro que habrá mucha demanda», ha declarado la concejala de Turismo, Raquel Caballero.

No hay comentarios

Dejar respuesta

12 + 8 =