Xàtiva celebra el segon recital del cicle ‘A cau d’orella’

El cicle ‘A cau d’orella’, organitzat per les Regidories de Biblioteca, Política Lingüística i Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Xàtiva continuarà esta nit.

Hui serà el torn de la poesia. A partir de les 23:00h, als Jardins del Palasiet, Vicent Camps i Begoña Abad oferiran el recital “Obrers de la paraula”. L’entrada per a aquest espectacle és lliure i gratuïta.

El cicle conclourà el proper divendres 17 al clausetre de Sant Domènec amb l’espectacle humorístic ‘Nit de rialles’ a càrrec de Llorenç Jiménez i Carlos Cano.

Xàtiva a Cau d’Orella és el títol del nou cicle de recitals que omplirà les nits de la primera meitat de juny. Després d’estrenar-se el 3 de juny amb l’espectacle d’Almudena Francès Això ací poc passa… no passa ni poc, el divendres 10 de juny és el torn de la poesia, amb una mostra a càrrec de Vicent Camps i Begoña Abad titulada Els obrers de la paraula. Serà a les 23 h, en el Jardí del Palasiet. El cicle de recitals a Xàtiva es tanca el divendres 17 amb la Nit de rialles, espectacle d’humor amb Llorenç Gimènez i Carles Cano. En aquesta ocasió serà, a la mateixa hora, en el claustre de Sant Agustí.

D’altra banda, la música estarà molt present a la programació cultural de Xàtiva del mes de juny. A la Casa de Cultura el dia 11, a les 19.00, hi haurà un recital de clarinet i piano a càrrec de Juan Carlos González Molina, i a la mateixa hora el dia 25 u de guitarra del cubà Madays Andí. Mitja hora més tard, el dia 30, recital de piano amb Fabiola Tomàs i Ramón Álvarez. Totes les activitats són d’accés gratuït.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 + tres =