Xàtiva celebra la visita oficial a les falles

Les comissions falleres de Xàtiva gaudissen d’un dels actes més particulars de les falles de la ciutat, la tradicional recorreguda.

Els participants eixiren al voltant de les 17:30 h de la vesprada des de la nova ubicació, corts Valencianes, els fallers i falleres disposats a gaudir, acompanyats de les xarangues, d’una visita oficial a totes les falles de Xàtiva, i mostrar amb orgull les diferents distincions obtingudes ahir a l’entrega de premis.

Els fallers aprofitaren per a mostrar la seua felicitació tant a la guanyadora d’enguany, Ferroviària com a la de Abú Masaifa al passar, prèviament, pel seu monuments. Tal com és tradició, aquest itinerari va finalitzar a la falla del Espanyoleto.

La comitiva de fallers la tancaren les Falleres Majors de la ciutat, Patricia Giner i Vera Langa, acompanyades per les seues corts d’honor, acompanyants i els membres de la Junta Local Fallera de Xàtiva, encapçalada per la seua presidenta, Cèlia Gorrita.

Segons va informar la Junta Local Fallera, el recorregut ha transcórrer amb normalitat i sense cap incident. Sols ens talls al tràfic habituals de tots els anys. El bon ambient, la música i la germanor entre els participants de les diferents comissions van marcar el recorregut.

Fotos: Sandra Tormo Maroto

No hay comentarios

Dejar respuesta