Xàtiva celebra la seua tradicional cuestació contra el càncer

Durant el matí de hui les integrants de la Junta Local contra el Càncer amb la col·laboració d’altres associacions com el de jubilats, la Junta Local Fallera, i les Ames de Casa, han recaptat fons per lluitar contra aquesta malaltia.

cancer-2017-9-diaridigital.esSegons ha explicat la presidente, Xelo Boluda, «un any més estem ací amb molta il·lusió perquè cada any incrementem la recaptació. A més, hui hi ha molta animació, la gent participa molt, és molt solidària i està mol concienciada».

En total s’han ubicat quatre taules, gestionades cadascuna d’elles per una associació, i també s’ha desplaçat gent a l’Hospital Lluís Alcanyís.

Boluda ha volgut donar les gràcies «a la gent de Xàtiva i d’altres pobles perquè aquesta recaptació es possible gràcies a tots ells».

cancer-2017-2-diaridigital.esDes de la Policia Local també han volgut col·laborar amb una aportació econòmica. José Luis Morales, delegat del sindicat de policies i bombers SPPLB, han explicat que el dia que participaren en l’organització de la cursa contra el Càncer decidiren donar el que anaven a guanyar amb les hores extra d’eixe dia amb la finalitat de motivar la col·laboració de la gent i de les entitats públiques i provades.

Finalment Xelo Boluda, ha explicat que la propera iniciativa serà una desfilada de moda infantil en els jardins de El Palasiet a finals de juny, el concurs d’hamburgueses de la Fira i la runcàncer d’octubre.

L’alcalde Roger Cerdà, també ha visitat la mesa petitòria de l’Assemblea Local de Xàtiva de l’Associació Espanyola contra el Càncer, situada com d’habitud a l’Albereda. L’alcalde ha estat acompanyat per la regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, qui ha participat en la col·lecta. També han assistit els regidors Ignacio Reig i Mariola Sanchis. Els membres de l’equip de govern han estat rebuts per la presidenta de l’associació, Consuelo Boluda, i representants de la junta directiva.

cancer-2017-01-diaridigital.es

cancer-2017-8-diaridigital.es

cancer-2017-3-diaridigital.escancer-2017-9-diaridigital.es

cancer-2017-6-diaridigital.es

cancer-2017-5-diaridigital.escancer-2017-4-diaridigital.es

 

No hay comentarios

Dejar respuesta