L’Ajuntament de Canals contractarà a 22 estudiants gràcies al programa la Dipu et Beca

L’Ajuntament de Canals s’ha adherit al programa de pràctiques formatives per a joves, modalitat “estudiants”, que ofereix enguany la Diputació de València. Aquesta entitat provincial ha atorgat al consistori canalí, un total de 22 beques d’un mes cadascuna, que seran distribuïdes per diferents àrees municipals.

Per poder optar a aquestes beques, els estudiants hauran d’estar matriculats en el curs 2016-2017 en algunes de les següents titulacions: cicles formatius d’FP o ensenyança universitària oficial de grau, diplomatura, llicenciatura, màster oficial impartit per la Universitat o ensenyança artística superior.

Les beques formatives tenen una dotació econòmica de 500 euros bruts, que cada becat rebrà una vegada finalitzen les pràctiques als diferents departaments de l’Ajuntament de Canals.

Ricardo Requena, regidor de promoció socioeconòmica de l’Ajuntament de Canals, manifestava, “el suport de l’equip de govern cap a aquestes beques formatives, que donaran l’oportunitat a molts joves estudiants del nostre poble de conéixer el funcionament de moltes àrees municipals”, a més Requena destacava, que la tasca dels estudiants en aquesta convocatòria d’enguany, “serà molt concreta, ja que les seues pràctiques se centraran en projectes prèviament definits pels tutors de cada departament”.

Amb la publicació de la convocatòria per part de la Diputació, l’Ajuntament presentarà sol•licitud de participació i en quant aquest procediment administratiu finalitze, s’obrirà termini per a presentació de candidatures per a cobrir les 22 places. No obstant això, per a qualsevol dubte els interessats poden demanar informació al departament d’ADL situat a la planta baixa de la casa consistorial.

No hay comentarios

Dejar respuesta

8 + dos =