Xàtiva canvià el punt de vacunació a la llar dels jubilats del barri nord-oest a partir del dilluns

El canvi permetrà millorar les condicions de treball dels sanitaris així com l’inici de les competicions esportives al pavelló Francisco Ballester

L’Ajuntament de Xàtiva ha decidit, de forma conjunta amb la Conselleria de Sanitat i amb el departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, traslladar el punt de vacunació de la ciutat del pavelló Francisco Ballester -on es troba actualment- fins a la llar dels jubilats del Barri Nord-Oest, al carrer Abú Masaifa.

El canvi serà efectiu a partir del proper dilluns 2 d’agost i la decisió s’ha pres degut a que actualment les necessitats d’espai són molt menors de les que hi havia quan es va iniciar la vacunació al mes de març, atès que en aquell moment Xàtiva comptava amb el primer i únic centre de vacunació de tot el departament, mentre que durant els darrers mesos s’han anat obrint altres punts en diversos municipis del departament sanitari.

Aquesta nova ubicació farà que se milloren les condicions de treball dels sanitaris, ja que el centre on es va a traslladar el punt de vacunació disposa d’aire condicionat, a més de quatre box, accés i eixida diferenciats i zona de pre-vacunació i post-vacunació. El canvi, a més, permetrà que s’inicien les lligues dels clubs esportius amb normalitat a finals del mes d’agost i principis del mes de setembre, ja que alguns clubs havien estat reubicats en els darrers mesos a causa de la vacunació al pavelló esportiu.

«Agrair el treball dels sanitaris que durant aquests últims mesos han hagut de treballar suportant altes temperatures, i sobretot demanar al conjunt de la població que acudisca a vacunar-se perquè sabem que aquesta és l’única solució que hi ha front a la Covid-19», ha manifestat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

Serà Sanitat l’encarregada d’avisar a les persones que hagen de vacunar-se del lloc i l’hora en que han de presentar-se a la cita, a través d’un missatge SMS o per avís mitjançant l’aplicació GVA Salut. Per a rebre aquests avisos és necessari que la persona tinga actualitzades les seues dades de contacte.

La reconversió de la llar dels jubilats en centre sanitari no és una novetat, ja que la vacunació de la darrera campanya de la grip ja va tindre lloc a aquesta localització per tal d’alleugerir la pressió assistencial al centre de salut Ausiàs March.

No hay comentarios

Dejar respuesta

17 + 8 =