El Circuit Ricardo Tormo posa a la venda les entrades del Gran Premi de Motociclisme

– L’aficción ja pot reservar les seues localitats per a assistir a l’última cita del Campionat del Món de Motociclisme

– Prop de 10.000 persones aficionades que conserven la seua entrada des de l’any passat tindran preferència

El Circuit Ricardo Tormo ha posat a la venda les entrades per a assistir al Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana que tancarà el Campionat del Món de Motociclisme els dies 12, 13 i 14 de novembre a Cheste.

Els seguidors de MotoGP tenen l’oportunitat de fer una reserva de les seues localitats a través de la pàgina web del Circuit Ricardo Tormo (www.circuitricardotormo.com) encara que hauran d’esperar fins a mitjan mes d’octubre per a la confirmació de la seua entrada definitiva.

En un primer pas, el públic interessat a acudir al Gran Premi haurà de triar la tribuna a la qual vulguen acudir, d’entre les set que componen l’estadi, i a continuació hauran d’abonar el preu per a poder realitzar la seua reserva. Totes les entrades, com és habitual, donen accés als tres dies de competició i permeten l’aparcament gratuït.

Els preus de les entrades, que varien entre els 185 euros de l’entrada més cara i els 45 de la localitat més assequible, romanen congelats des de l’edició de 2019, l’última en la qual el Circuit va poder obrir per a celebrar les victòries de Marc Márquez en MotoGP, Brad Binder amb Moto2 i el jove castellonenc Sergio García Dols en Moto3.

Segon pas

A partir del 21 d’octubre, tots els aficionats que hagen fet una reserva han de completar el procés de confirmació i seleccionar una localitat concreta per a aconseguir l’entrada final amb la qual es podrà accedir al Gran Premi.

De fet, fins que les autoritats sanitàries no determinen les condicions d’accés per a la celebració del Gran Premi, no es podrà establir l’aforament definitiu de l’esdeveniment. Per aquest motiu, els aficionats només podran confirmar la seua reserva i triar la seua ubicació definitiva a partir del 21 d’octubre, tres setmanes abans de la celebració de l’esdeveniment. En el cas que l’aforament finalment aprovat per les autoritats sanitàries siga inferior al nombre d’entrades venudes (o reservades), el Circuit retornarà l’import als aficionats i per a fer-ho començarà pels últims que les van comprar.

Preferència per a les entrades de l’any anterior

Aproximadament 10.000 aficionats tenen encara en el seu poder les entrades del Gran Premi des de l’any passat. Es tracta dels que van optar per no sol·licitar la devolució de l’import de les seues entrades corresponents a l’edició de 2020 que es va haver de celebrar a porta tancada.

A l’espera de determinar l’aforament final juntament amb les autoritats sanitàries, aquests aficionats tindran preferència per a triar la seua localitat i fins i tot, si és possible, mantindran la seua ubicació original.

En aquest sentit es tractarà sempre de mantindre en les seues localitats aquests aficionats que tindran prioritat a l’hora d’assistir a l’esdeveniment i, si fora necessari, a triar la seua nova ubicació.

Els preus de les entrades són els següents:

Tribuna de Boxs 185,00 €

Tribuna Taronja 130,00€

Tribuna Groga 125,00€

Tribuna Blava 95,00 €

Tribuna Verda 80,00 €

Tribuna Roja 60,00 €

Tribuna Blanca 45,00 €

No hay comentarios

Dejar respuesta