Xàtiva aprova la concessió de 33.000 euros en beques al transport

Finalment s’han admès un total de 149 sol·licituds, amb ajudes que oscil·len entre els 38 i els 400 euros

El passat dilluns es va aprovar en Junta de Govern la concessió de les beques transport als alumnes residents a Xàtiva que han cursat estudis universitaris de grau, formació professional de grau superior o música/dansa de grau superior fora de la ciutat durant el present curs que acaba de finalitzar.

La llista provisional es va publicar a principis d’aquest mes de juliol i es va obrir un període de 15 dies naturals per tal de presentar les al·legacions pertinents. Després de la valoració de la Comissió Tècnica, finalment han sigut un total de 149 les sol·licituds aprovades -de les 157 que es van presentar-, el que suposa una inversió total de 33.162 euros amb ajudes que oscil·len entre els 38 i els 400 euros.

Entre els motius pels quals no s’han admès algunes sol·licituds, es troben estar cursant un màster o un grau mitjà, estar matriculat en menys del 75% dels crèdits del curs, no presentar tota la documentació requerida o no trobar-se al corrent amb la hisenda municipal. En el cas de les sol·licituds que han estat aprovades, no és necessari presentar cap justificant o paper afegit i el pagament serà efectiu en els propers dies.

«Per a nosaltres és una prioritat continuar donant aquest servei per tal de pal·liar les possibles dificultats dels nostres joves per tal d’accedir a la formació, ja que creguem que és un pilar bàsic per poder desenvolupar la teua pròpia vida personal i laboral de la manera més satisfactòria possible» ha manifesta la regidora d’Educació, Lena Baraza, qui ha recordat que «les bases d’aquest any han estat les mateixes que els anys anteriors, i en tot moment s’ha intentat facilitar a la ciutadania el procediment per poder demanar aquestes beques, amb tota la informació al seu abast».

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 2 =