Compromís Xàtiva denúncia actes vandàlics al Belleveret

Hi ha llançaments de pedres a les cases que poden ferir algú.

El veïnat de la zona del Bellveret s’ha posat en contacte amb Compromís per Xàtiva per denunciar que pateixen continus actes vandàlics que causen danys a les seues cases. La degradació ha arribat a l’extrem de que persones desconegudes llancen pedres sobre les cases des de la part alta del Bellveret. Per sort, cap persona ha resultat ferida pel moment, tot i que a la zona hi ha menuts i persones majors a les que un colp podria causar danys molt greus.

Les persones que viuen a la zona han denunciat aquests fets a la policia en diverses ocasions, però no s’ha trobat cap solució al problema que cada volta és més greu. La seguretat ciutadana no és cap broma, és un dret bàsic de les persones tant de les que viuen com de les que visiten la ciutat. Quina classe de ciutat és Xàtiva si no som capaços de garantir la seguretat de les persones a les seues pròpies llars?

Des d’ací emplacem a l’alcalde Roger Cerdà i al regidor de seguretat ciutadana Juan Giner a
que es posen la roba de faena i comencen a trobar les solucions que la ciutadania exigeix. No es pot permetre aquesta deixadesa i falta de solucions. Xàtiva i les seues persones es mereixen més, una alcaldia i un equip de govern que a banda de fotos aporten solucions als problemes de la gent.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 3 =