Xàtiva ampliarà la millora del parc de la Plaça Constitució

S’utilitzaran elements reciclats com ara bancs o plantes procedents del Betlem Municipal

L’Ajuntament de Xàtiva ampliarà la millora del parc de la Plaça Constitució, que ja es va anunciar a finals del mes d’agost i que constava del canvi de paviment amb una inversió de 25.000 euros.

Aquesta remodelació, que forma part del Pla d’Obres i Serveis 2018-2019, s’ampliarà amb la reutilització de materials reciclats procedents del Betlem Municipal i d’elements aportats per les Brigades Municipals, pel que l’increment del cost serà mínim.

parque-de-la-constitucion-2«Aquesta reestructuració amb el nou paviment ens pareixia insuficient, ja que es mantenien els elements antics, molts d’ells també deteriorats», ha explicat el regidor de Serveis Públics Ricardo Martínez, qui ha assegurat que el canvi del parc serà «integral».

En primer lloc, es plantaran nous arbres i s’implementaran cinc nous bancs, a més de reforestar el parc amb flora autòctona a dos nivells. També s’augmentarà la quantitat de papereres i de lluminàries (que passaran a ser de llum led) i es canviarà la font, les voreres i s’incorporaran nous elements de joc.

«La zona quedarà totalment nova i ho farem a través de recursos propis de les Brigades municipals, amb la reutilització d’elements com bancs que hem reformat i materials que s’aprofitaran a partir del Betlem Municipal, com ara plantes autòctones, reduint així els costos», ha explicat Martínez.

L’actuació, que ja es troba en la fase prèvia d’execució, està prevista que finalitze de cara al mes de novembre.

No hay comentarios

Dejar respuesta