Xàtiva amplia la seua flota de vehicles elèctrics amb una nova furgoneta

El vehicle era una de les demandes del Consell Esportiu Municipal i servirà per transportar material entre les diferents instal·lacions

L’Ajuntament de Xàtiva ha presentat aquest matí la nova furgoneta elèctrica que es farà servir per a la regidoria d’Esports. Es tracta del segon vehicle amb aquestes característiques, després de l’utilitari vinculat a les regidories d’Urbanisme i Medi Ambient, i compta amb una autonomia de 400 kilòmetres.

Aquest nou vehicle era una de les demandes del Consell Esportiu Municipal que havia de satisfer l’empresa Grupo Caps amb el seu nou contracte municipal de gestió d’instal·lacions esportives. La furgoneta romandrà al Poliesportiu de Les Pereres i es farà servir per transportar materials entre les instal·lacions esportives.

«Amb aquest nou vehicle resolem una de peticions més demandades per part del Consell Esportiu Municipal, i alhora contribuïm a cuidar del medi ambient, que és una responsabilitat a la que devem fer front des de la gestió municipal», ha manifestat el regidor d’Esports Pedro Aldavero.


En Castellà:
Xàtiva amplía su flota de vehículos eléctricos con una nueva furgoneta

El vehículo era una de las demandes del Consell Esportiu Municipal y servirá para transportar material entre las diferentes instalaciones

El Ayuntamiento de Xàtiva ha presentado esta mañana la nueva furgoneta eléctrica que se usará para la concejalía de Deportes. Se trata del segundo vehículo con estas características, después del utilitario vinculado a las concejalías de Urbanismo y Medio Ambiente, y cuenta con una autonomía de 400 kilómetros.

Este nuevo vehículo era una de las demandas del Consell Esportiu Municipal que tenía que satisfacer la empresa Grupo Caps con su nuevo contrato municipal de gestión de instalaciones deportivas. La furgoneta permanecerá en el Polideportivo de Les Pereres y se usará para transportar materiales entre las instalaciones deportivas.

«Con este nuevo vehículo resolvemos una de las peticiones más demandadas por parte del Consell Esportiu Municipal, y a la vez contribuimos a cuidar del medio ambiente, que es una responsabilidad a la que debemos de hacer frente desde la gestión municipal», ha manifestado el concejal de Deportes Pedro Aldavero.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × 3 =