Xàtiva amplia el termini d’inscripció de comerços en la segona fase dels bons locals al consum

  • Els establiments que participaren en la primera edició i desitgen continuar no han de tornar a formalitzar la inscripció

Continua la captació de nous comerços i establiments de Xàtiva interessats en participar de la segona fase de la campanya de reactivació econòmica dels bons locals al consum, ampliant-se el termini fins el proper dilluns 23 de novembre.

Tots aquells establiments que no participaren en la primera edició, finalitzada el passat mes d’octubre, i desitgen formar part d’aquesta segona part de la campanya, poden inscriure’s a través de la pàgina web www.reactivemxativa.com o a través de la seua associació comercial (Adexa, Xàcex i Gent del Mercat). Poden adherir-se establiments d’hostaleria, serveis i comerços en general, serveis sanitaris (farmàcies, clíniques, òptiques…), establiments d’alimentació i establiments de venda d’electrodomèstics.

Cal recordar que aquelles empreses i comerços inscrits en la primera campanya, i que tinguen la intenció de continuar en aquesta segona, no han de tornar a inscriure’s, i que per a més informació es pot telefonar al 666 20 98 82.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × 4 =