Xàtiva alberga una nova sessió de la xarxa de qualitat turística

27 entitats de la ciutat han estat distingides amb l’acreditació SICTED

El dijous es va celebrar a l’Ajuntament de Xàtiva una nova reunió de la mesa de qualitat SICTED, per a la millora de la qualitat turística en destinacions, amb l’assistència de l’alcalde Roger Cerdà, de la regidora de Turisme, Raquel Caballero i de representants d’Adexa, Xacex i Turisme Comunitat Valenciana.

Xàtiva va arrancar 2019 amb 27 empreses distingides amb aquesta acreditació de qualitat turística, de les quals 23 pugen a aquesta taula després d’haver acomplit amb els compromisos adquirits durant aquest cicle i passar satisfactòriament les seues avaluacions.

Els diferents oficis d’aquestes empreses són allotjament (2 hotels, 1 casa rural i 1 alberg), restauració (2 cafeteries i 8 restaurants), comerç (2 comerços), policia local, serveis de guies turístics (2 empreses), recursos turístics (castells, museus i oficina de turisme).

En el marc del programa SICTED, hi han establerts diversos grups de millora consistents en taules de treball intersectorials i entre destinacions vinculades a la nova Llei de Turisme i Hospitalitat i al producte turístic “Territori Borja” en les quals participen diferents empreses adherides al sistema.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × cinco =