Xàtiva acull aquest diumenge la VII edició de la Perimetrail Rett Serra Vernissa

Des de l’organització esperen superar las 700 inscripciones entre les 4 modalitats existents: 21 km, sprint 12 km, canicross i marxa

Xàtiva,21dmarçde 2023.- L’Ajuntament de Xàtiva i el Club d’Esports de Muntanya Serra Vernissa han presentat la VII edició de la Perimetrail Rett a la Serra Vernissa, la qual tindrà lloc aquest diumenge 26 de març.

La carrera és solidària amb l’Associació Espanyola de Síndrome de RETT, i concretament amb la menuda Ainhoa, que pateix aquesta malaltia. En aquesta VII edició s’espera superar els 700 participants de la darrera edició, ja que a dia de hui es compta amb més de 670 inscripcions entre les 4 modalitats existents. Des del club Serra Vernissa han mostrat la seua satisfacció per la gran resposta ciutadana que s’aprofitarà per impulsar la investigació del Síndrome de RETT.

Pel que fa a la cursa, la modalitat de 21 km s’iniciarà a les 8:45 hores, mentre que l’eixida de la modalitat sprint (12km) serà a les 9:30h. A les 10h prendran l’eixida els més de 50 participants del canicross i a les 10.01h ho faran els 300 marxadors. Aquestes dues últimes proves recorreran un mateix circuit de 8 km. L’aplegada de totes les modalitats està prevista a partir de les 10:30 hores a la plaça del Mercat, des d’on també s’iniciarà la carrera.

La prova ofereix a públic i participants un recorregut especial, amb uns paisatges de gran bellesa i valor històric, ja que transcorre per punts com ara tota la Serra del Castell, el Calvari, la Penya Roja, la Solana, la Serra Vernissa amb la seua Creueta i el Vèrtex Geodèsic, la Penya Sant Dídac i les Llomes Planes. A més, per a l’entrada a meta es recorrerà el casc antic, baixant des de la Porta dels Socors, la Nevera, l’Ermita de Sant Josep i l’Ardiaca baixant per la plaça de la Seu, en un emocionant i vertiginós descens fins a la meta.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 1 =