Xàtiva acollirà la propera setmana la 33º edició de la Fira Outlet d’Adexa

La cita tindrà lloc entre el 29 de febrer i el 3 de març, comptarà amb 43 expositors i hi haurà activitats per al públic familiar

Xàtiva,21 de febrer de 2024.- La propera setmana torna a l’Albereda Jaume I la Fira Outlet d’Adexa, la qual viurà la seua 33º edició. Hui ha estat presentada per part de l’alcalde Roger Cerdà, la directora general d’Adexa Maria José Díaz Patiño i el president de la secció de Comerç d’Adexa Rafael Martínez Sabater.

«Aquest és un clàssic en el sector comercial de la nostra ciutat. Una cita consolidada que suposa molt d’esforç. Per això voldria agrair el magnífic treball d’Adexa per potenciar el nostre sector comercial, on sempre van a trobar el suport de l’administració», ha explicat l’alcalde Roger Cerdà, qui ha convidat a tots els veïns i veïnes «a visitar la Fira Outlet, a comprar i a gaudir de les activitats que s’han preparat, i que sempre fan que l’experiència comercial siga més completa».

En total participaran 43 expositors de tota índole: moda, calçat, complements, roba infantil, mobles, decoració o serveis; dels quals el 90% són de Xàtiva i de la comarca de la Costera. «Cal destacar com s’han involucrat les empreses de serveis per a la secció d’activitats destinats al públic infantil, perquè pretenem que aquesta no siga sols una fira comercial, sinó també familiar», ha expressat la directora general d’Adexa Maria José Díaz Patiño.

Tal i com ha explicat el president de la secció comercial, Rafael Martínez, la Fira s’iniciarà el dijous 29 de febrer, a partir de les 10 hores. El divendres a les 13h tindrà lloc la visita de les autoritats, i ja de vesprada hi haurà una classe oberta de dansa urbana per a xiquetes xiquets de 8 a 12 anys a càrrec de Rytmus i la professora Àngela Villa (de 17 a 17:45h), tallers infantils (de 17:30 a 19h) i una actuació de violins a càrrec de l’aula Suzuki del Conservatori de Xàtiva (de 18 a 19h).

Per al dissabte 2 de març està prevista de 11 a 14h una exhibició de boixets per part de l’associació Fil per Randa, i un taller de música en família a càrrec de Rytmus i de la professora Ana Gil a partir de les 12 hores. Ja de vesprada els més menuts podran gaudir de l’espectacle «Mary Peppis i el bitllet màgic» (17:30h) i de la festa infantil amb Super Mario, Stitch i Sonic amb la col·laboració de Camelot Events (19h).

Per últim, el diumenge 3 de març, a partir de les 12 hores, està previst el taller d’Adexarte amb temàtica fallera, i amb la col·laboració de Bou Decoració. El taller té un preu de 25 euros i inclou esmorzar i el material per pintar una fallera, la qual es podrà emportar a casa posteriorment. Per a apuntar-se cal telefonar al 630 889 600 o al 666 209 882.

Bons de comerç

A la roda de premsa també s’ha parlat de la campanya de bons de comerç local, la qual es va iniciar el passat mes de desembre exhaurir en pocs dies la seua venda. La directora general d’Adexa ha indicat que al voltant del 50% dels bons ja s’han consumit (malgrat que la campanya continua oberta fins al proper mes de juny).

L’alcalde Roger Cerdà, per la seua part, ha manifestat que «iniciatives com aquesta vénen a complementar el treball realitzat des de les associacions comercials per fomentar la promoció del comerç de proximitat».

No hay comentarios

Dejar respuesta