Xàtiva acollirà la jornada ‘Economia social i cooperativisme’

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva i la Diputació de València, ha organitzat per al proper dia 16 de setembre la jornada ‘Economia social i cooperativisme’.

La trobada, que tindrà lloc a la Casa de la Cultura de la capital de la Costera, entre les 18:00h i 20.30h, pretén tractar qüestions relacionades amb economia social i l’ocupació en espais rurals, on s’abordarà tipus de cooperatives de serveis socials per a aturats, en particular per a dones; constitució, funcionament i règim d’aquestes; o el paper dels ajuntaments en el seu foment, entre altres.

Aquesta jornada està enmarcada en el programa ‘Benestar, formació, territori’ que es desenvolupa en la totalitat de les comarques valencianes mitjançant el format de taules redones formades per professorat de la Universitat especialistes en aquestes temàtiques. L’objecte és contribuir a la formació i transferència de coneixements de la societat local, en la dimensió territorial, comunitària i ciutadana.

Aquestes activitats estan dirigides al públic en general de la localitat i el seu entorn pròxim, especialment a col·lectius socials, educatius, assistencials (docents, tècnics municipals, estudiants, responsables polítics, etc.).

Més informació i inscripció:

Web site: http://projeccio.uv.es

Inscripció: http://www.uv.es/uvweb/vicerectorat-participacio-projeccio-territorial/ca/activitats/jornades/jornades-actuals/jornades-diputacio-uv-benestar-formacio-territori-1285934275279/GaleriaCult.html?id=1285969311032

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × cinco =