Xàtiva abona la meitat de les subvencions destinades als clubs esportius de la ciutat

El pagament, que ascendeix a un total de 113.700 euros, serveix per a afrontar despeses bàsiques de les entitats esportives al llarg de la temporada

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Xàtiva va aprovar aquest dilluns la concessió i lliurament del primer pagament de les subvencions destinades als clubs, entitats esportives i centres escolars de Xàtiva per a l’exercici 2021.

Un total de 24 entitats esportives locals es beneficiaran d’aquestes ajudes, que ascendeixen a un total de 113.709,10 euros (corresponent al 50% de la quantitat concedida i justificada en 2020).

Aquest pagament en el primer trimestre d’any és una demanda dels propis clubs per tal de tindre liquiditat a l’hora d’afrontar les despeses bàsiques que es van produint al llarg de la temporada, com ara el pagament de les llicències federatives, desplaçaments o arbitratges.

«Complim amb el compromís adquirit des de la legislatura passada amb la Coordinadora de Clubs de la nostra ciutat. Som conscients de les dificultats que estan passant els clubs de Xàtiva degut a la pandèmia, i per això sabem que aquests diners són molt necessaris», ha manifestat el regidor d’Esports Pedro Aldavero, qui ha animat a tots els clubs «a seguir amb aquesta línia, desitjant que el més prompte possible puguen reprendre la seua activitat, tan necessària per als xiquets i xiquetes i per als esportistes de la nostra ciutat».

No hay comentarios

Dejar respuesta