Xateba lamenta la programació d’actes oficials el mateix dia de la vaga del 8M

XATEBA ha denunciat la “falta de coherència de l’Ajuntament amb els objectius de la Vaga Feminista convocada per al 8 de març”.

“L’Ajuntament de Xàtiva va subscriure, quasi de forma unànime, a excepció de C’s, la moció de suport a la vaga feminista, presentada des del Consell de les Dones de Xátiva. I és segur que participaran com altres anys en la manifestació prevista per a la vesprada de proper dijous, assumint que el protagonisme en aquesta ocasió és per a les dones”, recorden des de Xateba.

No obstant això, apunten des de Xateba, es cau en una gran irresponsabilitat i falta de coherència quan per a eixe mateix dia, a les 20 h, es programa la inauguració d’una Exposició artística en Sant Domènec, a una hora que pràcticament coincideix amb la de la manifestació fet que per a Xateba suposa una “considerable falta de coherència o com menys d’incomprensió dels objectius que es persegueixen amb la vaga”.

Adhesió plataforma pensionistes 

D’altra banda, la recent creada Plataforma de Pensionistes i Persones Jubilades Xàtiva – La Costera, ha anunciat la seua adhesió a la manifestació del Dia de les Dones.

Sensibles a la seua lluita per la igualtat entre homes i dones i contra la violència de gènere, “volem fer costat amb elles per la consecució d’una nova societat”, han comentat.

A més, asseguren que “com a pensionistes tenim una motivació afegida. Gran part de les dones pensionistes veuen les seues pensions notablement reduïdes”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

ocho − 2 =