La Diputació invertirà enguany 10 milions d’euros en els municipis de La Costera i La Canal

Les comarques de La Costera i La Canal rebran enguany al voltant de 10 milions d’euros de la Diputació de València, procedents del Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) i altres línies d’inversió com el Fons de Cooperació Municipal, el Pla de Camins, el Pla d’Ocupació i ajudes per a cobrir els danys causats per les pluges. En paraules del president de l’entitat, Jorge Rodríguez, “aquestes ajudes demostren que, governe qui governe la Diputació, cada comarca pot i deu rebre el que li correspon sobre la base de criteris objectius, sense necessitat de recórrer a cap tipus de besamans”.

El president de la Diputació ha assegurat aquest dilluns en la seu de la Mancomunitat La Costera-Canal que “l’aposta pel municipalisme es va a mantenir fins a l’últim minut de la legislatura”, com demostren les inversions a La Costera, amb 21 milions d’euros de fons provincials rebuts en els últims 3 anys, i a La Canal, on les ajudes de la Diputació en aquest període sumen 12,5 milions d’euros.

Referent a La Costera, Rodríguez ha anunciat unes inversions de 6.526.000 euros per a enguany, amb 4,1 milions del SOM; 948.000 euros del Fons de Cooperació Municipal, 707.000 del Pla de Camins, 400.000 euros del Pla d’Ocupació i 334.000 euros en ajudes per a cobrir els danys causats per les pluges.

En aquest sentit, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha celebrat “el canvi del model de gestió en la Diputació”, que està invertint més diners en el municipi i en la comarca “que en temps d’Alfonso Rus, quan era alcalde d’aquesta ciutat”. “I no solament açò, sinó que a més es respecta la nostra autonomia i no se’ns obliga a invertir en programes predisenyats per la pròpia diputació”, ha afegit l’alcalde de la capital de La Costera.

No hay comentarios

Dejar respuesta