Vora 4.000 escolars de tota la província de València visiten el Betlem Monumental de Xàtiva

Les excursions per visitar l’atractiu nadalenc de la capital de la Costera s’han convertit en tota una costum

Xàtiva,22 dedesembre de 2023.- Al voltant de 4.000 escolars de tota la província de València han passat al llarg d’aquestes dues setmanes pel Betlem Monumental de Xàtiva per visitar les seues figures i escenes a tamany natural.

Es tracta de xiquets i xiquetes de totes les edats i etapes escolars, ja que les diferents excursions han anat des d’Escoles Infantils de 2 anys fins a l’alumnat de Batxillerat, Escoles Taller, Centres Ocupacionals i Centres de Dia.

A més dels escolars de Xàtiva, també han realitzat la seua visita centres de localitats com ara Canals, València, Massanassa, Carcaixent, Novetlè, Senyera, Gandia, Benigànim i fins i tot Caudete.

«La visita dels escolars al Betlem Monumental de Xàtiva és molt habitual en aquestes setmanes prèvies al Nadal, i aquest any hem pogut incrementar les xifres degut a la seua inauguració a principis de mes» ha assegurat la regidora de Cultura Festiva María Beltrán, qui ha afegit que «les xifres són molt positives no sols en el cas dels més menuts sinó també per les que estem tenint des que es va inaugurar».

En les dues primeres setmanes d’obertura el Betlem ja va superar les 47.000 visites, xifra que convida a pensar en superar el rècord (estipulat en més de 115.000 entrades) atès els propers dies festius en els quals l’afluència de gent augmenta considerablement a la ciutat.

Cal recordar que els dies 24 i 31 de desembre el Betlem Monumental avançarà el seu tancament a les 19 hores, mentre que el dia 5 de gener estarà tancat de vesprada fins l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient. La resta de dies el Betlem té un horari ininterromput de 10 a 22 hores i l’entrada és gratuïta.

No hay comentarios

Dejar respuesta