Voluntaris de la Llosa de Ranes creen pantalles protectores i mascaretes

Carles Mahiques i Gerard Osma són dos joves que, de forma totalment altruista, estan creant des de casa pantalles protectores amb les seues impressores 3D. Les pantalles s’han distribuït entre el Departament de Serveis Socials, les entitats bancàries, els comerços del poble que continuen oberts i els treballadors de l’Ajuntament.

A més,Juan Carlos Tomás, veí de la Llosa de Ranes, resident a Ibi, també ha enviat pantalles protectores que han anat destinades al Centre de Salut.

mascarillas-la-llosaPer altra banda, un grup d’unes 30 dones voluntàries del poble i amb la col·laboració de l’Ajuntament, d’associacions del poble, empreses i particulars, estan treballant altruistament fabricant mascaretes casolanes. Aquestes mascaretes no protegeixen al 100% contra el coronavirus, però poden ser molt útils si no disposem de mascaretes sanitàries. Per exemple, es poden utilitzar per anar a fer la compra, ja que ajuden a protegir de l’alliberació de gotes del sistema respiratori, evitant així la propagació del virus.

Aquestes mascaretes casolanes s’han repartit per els comerços del poble que continuen en actiu, per a que els seus clients puguen utilitzar-les.

L’Ajuntament ha agraït enormement la tasca d’aquestes persones que, de forma totalment desinteressada, estan ajudant a protegir els veïns i veïnes de la Llosa de Ranes.

pantalles-la-llosapantallas-lallosa-1

No hay comentarios

Dejar respuesta

ocho − 2 =