Les comissions falleres de Xàtiva gaudiren ahir d’un dels actes més particulars de les falles de la ciutat, la tradicional recorreguda.

IMG_22Els participants eixiren al voltant de les 17:30h de la vesprada des de la porta de l’Ajuntament disposats a gaudir, acompanyats de les xarangues, d’una visita oficial a totes les falles de Xàtiva, i mostrar amb orgull les diferents distincions obtingudes ahir a l’entrega de premis.

Els fallers aprofitaren per a mostrar la seua felicitació tant a la guanyadora d’enguany, República Argentina com a la de Abú Masaifa al passar, prèviament, pel seu monument infantil. El itinerari va finalitzar a la falla la Plaza Españoleto.

IMG_23La comitiva de fallers la tancaren les Falleres Majors de la ciutat, Laura Martí i Carmen Pavia, acompanyades per les seues corts d’honor, acompanyants i els membres de la Junta Local Fallera de Xàtiva, encapçalada pel seu president, Jesús González. Segons va informar la Junta Local Fallera, el recorregut ha transcórrer amb normalitat i sense cap incident. Sols ens talls al tràfic habituals de tots els anys.

No hay comentarios

Dejar respuesta