El saló de plenaris de l’Ajuntament de Xàtiva va acollir, en la vesprada d’ahir, el lliurament de premis de les falles de Xàtiva presidit per l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, les Falleres Majors de la Ciutat, la Junta Local Fallera, i les Falleres Majors i presidents de les comissions locals.

IMG_9817República Argentina ha aconseguit el premi a millor Falla de Xàtiva amb 246 punts mentre que Abú Masaifa, ha obtés el premi a millor Falla Infantil amb 225 punts.

Pel que fa als monuments grans en secció especial, Raval ha sigut segona amb 223, Españoleto amb 209 tercera, Ferroviària quarta amb 156. En la secció especial d’infantil en any han competit més falles que mai, ja que participaven en aquesta categoria sis monuments, Abú Masaifa, revalida el títul any més, segon Selgas Tovar, Tercer Espanyoleto, quart Ferroviària, quint Verge del Carmen i sisé Molina Claret.

Pel que fa a les presentacions Molina Claret, s’ha imposat en la primera part de la presentació en el Gran Teatre i Mercat en Sant Agustí. Pel que fa a la segona part, Sant Jaume ha sigut la guanyadora.

Españoleto san porta el guardó de millor comparsa i grup escénic infantil i Ferroviària premi millor comparsa i millor grup escénic de la Cavalcada del Ninot.

Respecte als llibrets, el premi a millor llibret de Xàtiva, per a Juan Ramón Jiménez, de la mà de José Luis Lagardera, en any també conquistava i sisé lloc als premis que atorga la Generalitat Valenciana a l’ús del València. El premi a la millor coberta de llibret ha sigut per Abú Masaifa.

L’enginy i gràcia infantil ha sigut per a la comissió de Abú Masaifa i el de monuments grans per a la Españoleto.

Altres guardons destacats han sigut el de Igualtat de Gènere, per a la comissió de Murta Maravall.

[g-gallery gid=”48796″]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

8 − 1 =