Vint treballadores d’una empresa de Canals fa vuit mesos que no cobren el salari

Un grup format per 20 ex treballadores de l’empresa Textildolo de Canals està passant per una situació “desesperada”.

Segons han detallat s’ha viscut una situació molt precària. Des de la pandèmia, que es va treballar, es va estar cobrant els salaris de manera irregular però al març la situació es va agreujar.

Al març van deixar de cobrar les seues nòmines i van denunciar a l’empresa. Després de l’acte de conciliació, celebrat al setembre, l’empresa va reconéixer el deute en salaris impagats i indemnitzacions per l’extinció de la relació laboral, establint uns terminis per al seu pagament.

En el cas dels salaris el pagament de la nòmina del mes d’abril d’enguany estava pactat per al passat 30 de novembre, i no s’ha fet efectiu.

Per al 31 de desembre està previst el pagament de la nòmina de maig i el primer termini de les indemnitzacions. Les quantitats globals degudes oscil·len entre els 9.000 i els 30.000€.
El grup ha fet pública la seua situació mitjançant pancartes i pamflets per tot el poble perquè “tenim una situació molt precària, hi ha famílies amb fills, hipoteques, préstecs….i també persones que vivim soles i depenem del nostre sou”, han declarat en la cadena Ser.

Amb la seua denúncia busquen que es faça difusió de la seua situació “i que es complisca el signat, perquè hui dia l’empresa continua funcionant”.

No hay comentarios

Dejar respuesta