Vint-i-tres usuàries inicien l’activitat al Centre Ocupacional en la Fase 2

L’entrada en la Fase 2 de la desescalada que està vivint tot l’estat i en particular la comarca de La Costera ha suposat un gran pas cap a la normalitat de moltes famílies. Una entrada en fase 2 que
Aspromivise ha esperat durant totes aquestes setmanes per tal de poder reincorporar als seus recursos a les persones amb diversitat funcional que utiitzen el centre ocupacional. Una entrada al centre després d’un gran treball previ d’adaptació a una nova realitat i on els treballadors i treballadores de l’associació han accelerat per a que en aquesta nova etapa totes acudesquen al centre amb les màximes garanties.

aspromivise 2Aquest inici de la fase 2 ha deixat un centre preparat per a totes les persones que acudeixen a diari. Una desescalada que es completarà amb tres fases quinzenals i que acabarà amb la incorporació de les 75 persones amb diversitat funcional del centre ocupacional La Costera.
En aquesta primera etapa de reincorporació, 23 són les persones que tornen a les seues rutines, a conviure amb els seus companys i companyes, a treballar, a omplir el seu temps d’oci…. Un gest com el tornar a omplir els diferents tallers del centre ha suposat una empenta que ha il·lusionat a totes les persones que creuen en el projecte d’Aspromivise i que de segur suposarà el continuar creixent en la línia que des de fa molts anys porta endavant aquesta entitat referent a la comarca.

Aspromivise torna a obrir el seu centre, torna a oferir un recurs necessari tant per a les persones que acudeixen al centre com per a les seues famílies. Tal i com deia Amor Amorós, directora del Centre Ocupacional, “moltes coses tornen a la normalitat, una normalitat que el centre ha preparat per oferir un recurs de garanties. Hem tornat amb moltes ganes, amb molta il·lusió, però sobretot, amb molta cura ja que hem preparat el centre per oferir totes les mesures de seguretat que ens ha indicat el Ministeri de Sanitat. Entenem que la rutina ja era molt necessària per a les persones amb diversitat funcional”.
En aquesta nova apertura molts han estat els canvis que el centre ha elaborat, canvis centrats sobretot en facilitar la higiene i en les mesures preventives davant el Covid. Un ad’aquestes ha estat el dotar tant a treballadores com a usuàries de pantalles protectores per a minimitzar qualsevol possibilitat de contagi. Unes pantalles que han estat cedides per un grup de Makers anomenat Covid 3D

Unes pantalles que de segur ajudaran a que totes les persones amb diverstitat funcional puguen gaudir del seu recurs amb les màximes garanties de salut. Amor Amorós, en referència aquesta col·laboració manifestava que “és d’agrair que les persones de la nostra ciutat pensen amb nosaltres per poder garantir el funcionament del centre. Actes com aquestos fan creure que tot passarà, per tant donar les gràcies per col·laborar amb la nostra entitat, però sobretot per donar eixe missatge de solidaritat tan necessari en la nostra societat”.

No hay comentarios

Dejar respuesta