El Trampot d’Enguera i Abú Masaifa de Xàtiva, guanyadors del concurs ‘La Manco amb les Falles’

La Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal va col·laborar de nou enguany amb les falles amb la campanya ‘La Manco amb les Falles’ per la que es va convocar un concurs fotogràfic a través de la xarxa social Facebook que premia tant a les comissions com als autors de les imatges guanyadores.

Una vegada finalitzat el termini de votació, passat diumenge 25 de març, les fotografies de El Trampot d’Enguera, facilitada per Yolanda Vidal, i la d’Abú Masaifa de Xàtiva, enviada per José Manuel Gómez, han estat les guanyadores amb 1.911 i 1.013 ‘Me Gusta’, respectivament.

Les dues comissions rebran 300 euros cadascuna mentre que els autors seran obsequiats amb una Caixa-Experiència. Des de la Mancomunitat s’organitzarà un acte conjunt, després de les vacances de Pasqua, per tal de procedir al lliurament dels premis.

Cal recordar que com a novetat, el concurs s’ha ampliat en aquesta edició a tots els pobles amb monuments fallers per la qual cosa els premis també s’han incrementat.

La presidenta de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal, Mª José Tortosa,
ha valorat el transcurs del concurs de manera “molt positiva”. En aquest sentit ha explicat que “per a ser la primera vegada que s’obria la iniciativa als pobles estem molt contents amb la resposta. A més, les votacions van estar molt ajustades fins a última hora”.

Durant els dies en el que el concurs ha estat actiu, el Facebook de la Mancomunitat ha rebut més de 6.000 visites i ha obtés una visibilitat que supera les 57.000 persones.

Tortosa ha apuntat també que “gràcies a aquest concurs hem incrementat la nostra comunitat de seguidors en més de 300 persones en poc més d’una setmana, un increment que ens ajudarà a donar a conèixer la tasca de la Mancomunitat a molta més gent a través d’aquest canal de comunicació”.

Finalment, la presidenta de la Mancomunitat ha volgut felicitar als guanyadors i ha agraït la participació de totes aquelles persones que s’han involucrat en aquest concurs.

Abú Masaifa Xàtiva La Manco amb les falles

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 + 4 =