Veïns de Xàtiva visiten la Diputació

Un centenar de veïns de les localitats de Xàtiva i Albalat dels Sorells visitaren aquest dimarts els edificis de la Diputació de València, acompanyats per la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, com a part del programa cultural Açò és la Dipu.

Al costat de les regidores de Benestar Social de Xàtiva, Xelo Angulo, i d’Albalat dels Sorells, Yolanda Sánchez, la diputada de Benestar Social ha recordat que la Diputació representa a tots els ciutadans i ha posat en valor el ric patrimoni de la institució provincial. “La nostra cultura a voltes és la més desconeguda, i per a voler una cosa i cuidar-la cal conèixer-la”, segons ha assenyalat.

Els visitants ocuparen els escons dels diputats per a escoltar les explicacions sobre el funcionament de la institució que la pròpia diputada els va presentar. “Aquesta és una bona manera de mantenir una vida activa i saludable. Cal cuidar el cos i la ment i d’açò s’ocupa l’àrea de Benestar Social, d’organitzar activitats per a fer una vida més feliç”, segons va apuntar la diputada.

No hay comentarios

Dejar respuesta