Canals prepara un Túnel del Terror a Ca Don José

La Casa de Cultura «Ca Don José» serà l’escenari del pròxim Túnel del Terror que a través del Centre Jove de Canals, organitza la Regidoria de Joventut, per als dies 17 i 18 de novembre.

De 20:00 a 23:00 hores, els xiquets menors de 12 anys podran participar en aquesta terrorífica, a la vegada que divertida activitat el divendres 17, mentre que els majors de 13 i els adults també gaudiran de la versió que el Centre Jove prepara per a ells, el dissabte 18.

El Túnel del Terror el conformaran al voltant d’una desena d’escenes on la decoració, la sonorització i altres elements sorpresa causaran més d’un esglai a tot aquell que s’atrevisca a entrar.

Per inscriure’s caldrà anar a Ca Don José els dies 9 i 10 de novembre de 17:30 a 19:30 o al Centre Jove en l’horari habitual del cap de setmana.

Les entrades per a participar tindran un preu d’1€ per als xiquets menors de 12 anys i 2€ per als majors de 12 i adults, i la recaptació total de l’activitat es destinarà a l’Associació Canalense de Disminuïts Psíquics (ASCADIS).

No hay comentarios

Dejar respuesta