Veïns del Casc antic de Xàtiva convoquen una concentració a les portes del Castell per al dia 1

Veïns del Casc antic de Xàtiva tenen convocada una CONCENTRACIÓ de protesta a les portes del Castell de Xàtiva el matí del pròxim dissabte dia 1 de Maig des de les 11.00 del matí, per a exigir solucions davant la deficient gestió del Servei Públic de distribució d’aigües potables a la nostra ciutat, que provoca gravíssims problemes en els ciutadans d’aquestes zones.

Centenars de veïns del casc antic sofreixen des de fa anys contínues fugides del Dipòsit de Sant Josep que provoca insuportables humitats a les seues cases i, puntualment, inundacions que provoquen un gravíssim problema d’insalubritat, afecta els nostres patrimonis i suposen un imprevisible problema de seguretat i ecològic. L’actual Govern municipal ni tan sols atén la Sentència judicial ferma de juliol del 2020 que exigeix la reparació.

Exigim una reposició de l’obsoleta xarxa de canalitzacions de l’aigua, majoritàriament de fibrociment, les conseqüències del qual per a la nostra salut estan àmpliament demostrades i que produeix contínues fugides i rebentades. Algunes d’aquestes fugides afecten fins i tot l’estabilitat d’alguns carrers.
És un greu problema heretat, anys sense invertir en el manteniment i renovació de la xarxa, que l’actual Govern municipal deu urgentment afrontar.

No hay comentarios

Dejar respuesta

siete − 4 =