Obert el termini per presentar-se al IV Certamen de Joves Cantautors i Cantautores «Ciutat de Xàtiva» del MiL

El concurs musical comptarà amb cinc premis per valor total de 2.700 euros, entre els que destaquen el premi «Al vent» i el premi «Veles e vents»

Des de hui i fins el proper 9 de maig està obert el procés d’inscripció per a participar en el IV Certamen de Joves Cantautors i Cantautores «Ciutat de Xàtiva», amb premis per valor total de 2.700 euros, i emmarcat en el Festival Música i Lletra 2021.

El guanyador o guanyadora del Premi «Al vent» a la millor cançó en valencià rebrà 1.000 euros, mateixa xifra que la persona guanyadora del premi «Veles e vents» a la millor cançó en altres llengües. A més a més, s’atorgaran altres tres premis: premi especial del públic (300 euros), millor lletra (200 euros) i millor música (200 euros).

Podran participar tots els cantautors i cantautores que en data a la fi del termini d’inscripció tinguen una edat compresa entre els 14 i els 35 anys. Les cançons han de ser originals de qualsevol estil musical i l’autor/a no ha de tindre en vigor cap contracte discogràfic. Aquestes cançons podran ser interpretades en qualsevol llengua i no s’admetran playbacks.

Caldrà presentar la gravació en vídeo de dues cançons que han de ser interpretades, com a màxim, per tres músics. Ambdues cançons hauran de ser originals i pròpies i cada autor o autors hauran de ser propietaris dels drets del text i de la música per a evitar reclamacions de tercers. Les cançons no podran excedir els 5 minuts i no s’acceptaran versions d’altres grups o músics ni material comercialitzat. El jurat valorarà les cançons tenint en compte tres criteris: text, música i interpretació.

Les persones participants hauran de remetre a l’adreça de correu electrònic joventut@ayto-xativa.es, fins al 9 de maig de 2021, dos enllaços als vídeos que continguen les dues cançons presentades juntament amb la sol·licitud de participació en el IV Certament de Joves Cantautors i Cantautores Ciutat de Xàtiva degudament emplenada i adjuntant la documentació necessària. Les bases i la informació es poden consultar a l’apartat «Ajudes i subvencions» del tauló d’anuncis, a la seu electrònica de l’Ajuntament de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta