Vallés i Rotglà i Corberà celebren les NITS VIOLETA A LA FRESCA organitzades per la Manco

• Les persones assistents gaudiran de la projecció a l’aire lliure dels curtmetratges “Humana, el cuerpo fuera del cuerpo”; “Un billete a nunca jamás”; i “Solo sé que no sé nada”.

Els pròxims dies 3 i 4 de setembre els pobles de Vallés i Rotglà i Corberà acolliran aquest acte organitzat pel departament d’Igualtat de l’entitat, sent el municipi de Novetlè, el passat 21 d’agost, l’última població on s’ha celebrat aquest acte.

Després dels curtmetratges, s’obrirà debat amb els assistents per tal d’obtindre el seu feedback i aconseguir un major impacte emocional. Aquest anirà a càrrec de personal tècnic especialista en gènere de l’Associació per a la Coeducació.

Així mateix, per tal de sensibilitzar a la població , el públic rebrà una botella d’aigua serigrafiada amb el lema “TRENCA EL SILENCI” i el telèfon 016. Un obsequi que reflecteix la lluita contra la violència de gènere alhora que és respectuós amb el medi ambient i que està subvencionat pel Pacte d’Estat del Ministeri d’Igualtat.

La presidenta de l’entitat, Mª José Tortosa, ha declarat que “ des de la Mancomunitat apostem per la coeducació com a ferramenta per a combatre la desigualtat entre homes i dones per tal de treballar per l’erradicació de la violència de gènere”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

once − 9 =