Els Veïns del Carraixet estan sense aigua des del dijous

La nit del dimecres al dijous el pou de propietat privada que subministra d’aigua a la zona urbana del Carraixet va patir una avaria i va deixar a més de 100 habitatges en plena onada de calor sense subministrament d’aigua.

La majoria d’habitatges del Carraixet es proveeixen d’aigua d’un pou situat en la zona, però no és aconsellable per al consum humà per l’alt nivell de nitrats i perquè no està potabilitzada. Els residents la utilitzen per a tota la resta de labors domèstiques.

Pel que sembla, la canonada d’impulsió que plena el depòsit d’aigua, es va trencar, el dijous a les 17 hores i es va buidar el deposite deixant sense aigua a la urbanització, els veïns han parlat amb el propietari del pou i aquest els ha dit que és que la primera avaria està reparada, però és que s’ha produït una altra.

Des de l’associació demanden als propietaris del pou que busque una solució al problema, subministrant aigua a través d’uns camions cisterna o omplint de nou el depòsit. Els propietaris del pou diuen «que ja vorem si passades 48 hores sense aigua duen cubes».

L’associació també s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament de Xàtiva i la resposta amb la qual s’han trobat és » que han d’exigir responsabilitats a qui els cobra», els veïns perplexos amb la resposta afigen, «Si paguem impostos a Xàtiva, Xàtiva no ens pot abandonar en ple estiu a la nostra sort com si no foren persones els que vivim en el carraixet», des de l’associació «ens sentim impotents i enfurits perquè ningú es vol responsabilitzar, i hui a les 17 h farà dos dies que no tenim aigua, no podem ni escurar, ni llavar, ni dutxar-nos hem de baixar a Xàtiva i estem pagant l’aigua com si fóra potable quan no ho és» conclouen.

La millora del servei és una llarga reivindicació dels veïns i veïnes de la zona del Carraixet, amb constants problemes respecte al subministrament d’aigua potable que fan necessari l’estudi d’alternatives viables al funcionament actual d’abastiment.

No hay comentarios

Dejar respuesta