Vallada adquireix un camió per a la brigada amb ajuda de la Diputació

L’Ajuntament de Vallada, després de quedar-se en menys d’un any sense cap dels dos vehicles que tenia per a recolzar la labor de la brigada municipal d’obres i serveis, ha adquirit un xicotet camió amb góndola que permetrà solucionar les necessitats de desplaçament i de transport de materials dels seus operaris. Per al finançament del vehicle el consistori ha comptat amb una ajuda de la Diputació de València de 14.000 euros.
Fins a fa tan sol uns mesos, el consistori comptava amb una furgoneta i amb un camió que eren utilitzats per una brigada composta per quatre treballadors fixos i dos temporals, procedents de la borsa d’ocupació, que s’ocupen de la neteja viària i de la realització de xicotetes obres i reparacions.

El pressupost de l’Ajuntament de Vallada no permetia invertir els 14.000 euros que costava la compra del vehicle, així que l’alcaldessa del municipi, Mª José Tortosaa va recórrer a la Diputació, que una vegada analitzada la situació, va resoldre concedir una ajuda extraordinària. L’alcaldessa de Vallada ha volgut agrair a la institució que presideix Jorge Rodríguez l’ajuda concedida ja que “gràcies a ella hem pogut comprar un camió seminou amb góndola que ja està en funcionament i que ha permès a la brigada tornar a exercir el seu treball amb normalitat”, tal i com ha explicat.

No hay comentarios

Dejar respuesta