València Turisme estrena nova imatge en Fitur 2020

L’oferta turística de la província de València estarà present en Fitur 2020, la fira de turisme més important d’Espanya i que se celebra del 22 al 26 de gener a Madrid.

València Turisme, que aposta per un turisme sostenible i singular i per les destinacions de la província de València, estrena en Fitur la seua nova imatge gràfica.

Banner_Naranja-patronato
Estand de València Turisme: turisme cultural, gastronòmic i de naturalesa

L’estand 7A02 del Patronat de Turisme de València estarà situat dins de l’espai de la Comunitat Valenciana, en el pavelló 7 del recinte firal IFEMA.

En aquesta edició municipis i mancomunitats participen amb València Turisme per a promocionar els seus productes, fan presentacions turístiques, ofereixen demostracions gastronòmiques i realitzen actuacions folklòriques.

Els municipis de la província de València que disposen d’un espai propi són Gandia i Cullera. A més, Canet d’en Berenguer, Sagunt i Oliva comparteixen mostrador.

cullera-fitur

D’altra banda, l’espai expositiu de València Turisme compta amb àrees de treball comú de turisme cultural, gastronòmic i de naturalesa. A la zona de turisme cultural participen els municipis d’Algemesí, Llíria, Manises, Xàtiva, Paterna i Riba-roja de Túria; en turisme gastronòmic, Alboraia, Requena, Utiel, Sueca i Ayora; i en turisme de naturalesa, Cofrents, el Puig de Santa Maria, Puçol, Tavernes de la Valldigna, Xeraco i la Mancomunitat de la Vall d’Albaida.

Productes turístics de la província

El Patronat de Turisme també col·labora amb les empreses turístiques de la província de València que participen en la zona de producte de la Comunitat Valenciana, de manera coordinada amb Turisme Comunitat Valenciana.

València Turisme estarà present en l’estand de Fitur Cinema amb la plataforma Film València, amb l’objectiu principal d’atraure rodatges a la província.

A més i per primera vegada, València Turisme participarà juntament amb Gandia i Cullera, en l’espai de turisme LGTBI, en l’estand de la Comunitat Valenciana.

Activitats: Presentacions, actuacions, demostracions d’artesania i showcooking

València Turisme, com en edicions anteriors, ha preparat un programa d’activitats ampli i complet per a tots, en coordinació amb els municipis i les mancomunitats de la província que participen en Fitur.

En Fitur 2020 pots assistir a presentacions d’iniciatives turístiques i novetats turístiques per a 2020, actuacions folklòriques (cap de setmana), demostracions d’artesania i showcooking.

Consulteu la programació ací

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce + 8 =