València acull “Reinicia el teu negoci”Escola de Negocis LEVEL UP

LEVEL UP brinda formació empresarial i gestió de lideratge a autònoms i Pimes

Les empreses s’enfronten a desafiaments importants a Espanya, com la inflació, els impostos i la falta d’ajudes de l’Estat, i per a superar aquests condicionants, els empresaris necessiten adquirir habilitats i coneixements que els permeten dirigir amb èxit els seus negocis.
L’Hotel València Congress serà, del 12 al 14 d’abril, l’escenari de l’esdeveniment empresarial “Reinicia el teu Negoci”, on més de 340 emprenedors coneixeran la pionera metodologia provada de LEVEL UP, que els ajudarà a formar-se per a créixer, a fer els canvis necessaris i els ensenyarà a gestionar les seues empreses de manera eficaç des del primer dia.
Els xicotets empresaris treballen molt i guanyen poc i Carlos Delgado, CEO de l’Escola de Negocis, porta 10 anys convençut que la clau “no consisteix a ser grans professionals, sinó a convertir-se en grans empresaris. S’hauria de fer examen a tota persona que trie el camí de l’emprenedoria».
És encoratjador saber que existeixen recursos disponibles per a ajudar els negocis a créixer tal com els va succeir recentment a aquests empresaris valencians:
Eyad Sabsoub, CEO de Sanideco Trading S.L després de formar-se amb LEVEL UP va canviar radicalment el seu model de negoci, passant de l’exportació a la venda directa nacional. Aquest gir li ha suposat augmentar la facturació de 200 mil euros als 2 milions en 4 anys “Invertir en el client, oferir-li solucions personalitzades i millorar els processos ens han fet créixer de manera constant i generar llocs de treball”.
La florista Vicen Osca ha aconseguit fer del seu xicotet viver familiar a Alginet, un dels majors distribuïdors de flors a Europa, Jardineria Kuka. “No pensava que els somnis es pogueren complir… i ho estic complint. LEVEL UP em va ensenyar a guanyar confiança en mi mateixa i a no posar-me límits, així en un any vaig duplicar vendes, he triplicat personal, i malgrat la crisi espere facturar un 25% més que l’exercici anterior”.
Pablo Carcelén, Trainer de LEVEL UP, serà l’encarregat de mostrar “les claus de l’èxit no sols en l’empresa, sinó també en els valors de lideratge, presa de decisions i equilibri personal”. Al costat d’ell estaran personalitats com el waterpolista Dani Ballart i el model i boxador Meravella Alonso.
Toca reiniciar-se… i LEVEL UP posa tota la seua experiència i equip a la disposició dels autònoms i Pimes espanyols, impartint coneixement gratuït per tot el territori, amb l’objectiu d’ajudar els xicotets negocis espanyols a créixer, ser més rendibles, crear llocs de treball, i mostrar-los un nou punt de partida per a ells i la seua empresa, tan sols amb inscriure’s Ací

Sobre LEVEL UP:
La fàbrica de resultats LEVEL UP és una empresa alacantina de formació empresarial i gestió de lideratge que ajuda autònoms i Pimes a impulsar-se i catapultar les seues empreses. Des de la seua creació en 2012, són ja més de 50.000 empresaris i autònoms als quals han format i dels quals centenars d’ells han sumat 116 milions d’euros de facturació a l’entramat econòmic espanyol aplicant la seua metodologia.

No hay comentarios

Dejar respuesta