V Concurs de Tweets contra la Violència de Gènere del PSPV-PSOE de Xàtiva

La Secretaria de Polítiques Socials del PSPV-PSOE de Xàtiva ha convocat el V Concurs de Tweets contra la Violència de Gènere, amb motiu de la celebració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència cap a les Dones, el pròxim 25 de novembre. La finalitat de la iniciativa és sensibilitzar sobre aquest greu problema que afecta a la nostra societat. La secretària de Polítiques Públiques, Xelo Angulo, recorda que els principis de «l’Agrupació Socialista de Xàtiva es regeixen per la tolerància zero enfront de la violència masclista».

El concurs consisteix en l’emissió de missatges de 280 caràcters, com a màxim, en la xarxa social Twitter, des del dijous 16 de novembre fins al dimecres 22. Pot participar qualsevol persona major de 13 anys resident a Xàtiva, de qualsevol nacionalitat i amb un perfil en Twitter identificable. Els tweets que participen en el concurs hauran d’incloure el hashtag #25NPSPVXÀTIVA.

El jurat valorarà el nivell de creativitat i originalitat dels missatges, l’ús d’un llenguatge no sexista ni androcèntric i la capacitat d’impacte dels tweets, comptabilitzant el nombre de retweets que genere cada missatge. No hi ha limitació quant al nombre de missatges emesos. La llengua per a enviar tweets serà valencià o castellà. Es desestimaran aquells missatges que resulten ofensius o que no s’ajusten a l’objectiu de la campanya.

El concurs contempla la concessió de premis als tres millors tweets; 50 euros per al primer, 30 euros per al segon i 20 euros per al tercer. El nom de les persones finalistes que opten a premi es publicarà en la web socialista i aquestes rebran un missatge privat al compte de Twitter des d’on hagen emès el tweet seleccionat com a finalista.

La resolució del concurs es farà pública el 23 de novembre, a través de les xarxes socials del PSPV i de la pàgina web dels socialistes de Xàtiva. La decisió del jurat serà inapel·lable. El lliurament dels premis a les persones guardonades es farà efectiva el pròxim dia 24 de novembre, a les 20:00 hores, en la seu de l’Agrupació Socialista de Xàtiva, on tindrà lloc un sopar de germanor amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

El jurat del concurs estarà format per Rosa Peris, Diputada a les Corts Valencianes pel PSPV i portaveu d’Igualtat; Roger Cerdà, secretari general del PSPV-PSOE i alcalde de Xàtiva; Xelo Angulo, en qualitat de secretària d’Igualtat de la comarcal socialista i de Polítiques Socials de l’executiva de Xàtiva; i Isabel Iniesta, vocal d’Igualtat a l’executiva de Xàtiva.

V-CONCURS-DE-TWEETS-CONTRA-LA-VIOLENCIA-DE-GENERE

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × cuatro =