Les obres del minat de la Font podrien estar en un o dos mesos

El Director General d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, Roger Llanes, va visitar ahir les obres de reparació del minat a la Font de la Figuera. La població porta patint les afeccions de les obres de l’autovia i la via fèrria, les quals van deixar uns danys per valor de prop 600.000 euros arran del temporal del mes de desembre de 2016. Ara, està més a prop de veure recuperada la normalitat en la font de Baix, el llavador i la bassa de reg, gran afectats pel mateix.

Acompanyat per l’Alcalde, Vicent Muñoz, la regidora d’Agricultura, Carmen Asensi, els tinents d’Alcaldia i membres de l’Equip de Govern, va comprovar com les obres en el minat iniciades el passat mes d’octubre segueixen el seu curs. L’objectiu de les mateixes rau en eliminar el col•lapse que impedeix que fluïsca l’aigua a la font de Baix, el llavador i la bassa de reg, tres dels símbols més afectats.

En paraules de l’alcalde, “encara que els terminis no estan definits del tot, s’han tingut que realitzar sondejos per a que la consistència de l’obra fora clara i descobrir la ubicació exacta del traçat. Ara, ja determinat, les feines poden allargar-se inevitablement fins un o dos mesos. Per tant, esperem que a finals d’any o principis del 2018 pugem tindre ja bones noticies i tornar a veure brollar l’aigua tant desitjada tant per la Comunitat de Regants La Vinya-Bovalar, com la que haja d’arribar al llavador i la font de Baix, símbol del naixement de La Font de la Figuera fa més de 700 anys”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 − doce =