Una ruta teatralitzada sobre el músic Gomis tancarà la programació de “Cultura de Barri” en Ontinyent

Una ruta teatralitzada sobre el músic Josep Melcior Gomis tancarà esta setmana les activitats de “Cultura de Barri”, “Cultura de Barri”, la proposta de l’Ajuntament d’Ontinyent per a portar la cultura als carrers de tots els barris amb la col·laboració de les associacions i entitats culturals locals.

La ruta, de caràcter gratuït, tindrà lloc dissabte 23 a les 20:00 hores, i transcorrerà per alguns espais de rellevància vinculats a l’autor de “l’himne de Riego”, com ara la casa on va viure o la Font dels Violins, per finalitzar amb una visita a l’exposició sobre el músic que està oberta a la Casa de Cultura.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha animat a la ciutadania a gaudir d’una recta final del programa que inclou als propers dies tres concerts de les Colònies d’Ad Libitum: dimecres 20 al Mirador de Sant Rafel; dijous 21 a la Plaça de Sant Domingo i Divendres 22 a la Plaça de La Vila, sempre a les 20:30 hores. Eixe dia, a més a més, es comptarà amb l’actuació del Ballet Dansa Ópera al Parc del Mestre Ferrero a les 20:00 i un concert de la “Intokables Big Band” al mateix espai, a les 23:00 hores, dins de l’Estiu Musical.

Borrell assenyalava que en estes cites s’espera repetir l’èxit de les activitats realitzades el passat cap de setmana, a les quals es van reunir 1.200 espectadors als espais escènics habilitats als barris de Poble Nou (espectacle “Eterno Mecano” amb l’Agrupació Musical d’Ontinyent a la Plaça de Sant Domingo), Sant Josep (contacontes amb Almudena Francés i concert del grup El Raval al passeig de Benarrai), i La Vila (Balls Tradicionals a càrrec del Grup de Danses d’Ontinyent a la placeta de La Vila).

El regidor de cultura posava de relleu que “l’acollida a la programació està sent molt bona, i l’ambient a la Plaça de Sant Domingo en la nit de divendres, on tenia lloc l’espectacle Eterno Mecano amb l’Agrupació Musical d’Ontinyent, és una bona mostra. Volem aprofitar l’estiu per a traure la cultura al carrer, apropar-la a la ciutadania i que arribe a tots els barris, i amb la imprescindible implicació i el bon treball del gran moviment associatiu que tenim a la ciutat estem aconseguint-ho”, concloïa.

 

No hay comentarios

Dejar respuesta