Una nova edició del Pla d’Ocupació Local de Canals es posa en marxa

L’Ajuntament de Canals posa en marxa la quarta edició del Pla d’Ocupació Local que, amb més de 158.000 € de fons propis, contractarà a 11 persones aturades del poble, que realitzaran treballs dirigits a obres i serveis d’interés general i social, durant 6 mesos, a jornada completa.

Mitjançant aquest pla, es donarà continuïtat a les accions de millora dela nostra localitat, en diverses àrees i serveis. En aquest cas, se seguiran realitzant passos adaptats de vianants en diversos carrers de Canals que facilitaran l’eliminació de tanques arquitectòniques. A més a més, es durà a terme la neteja, poda, abonat i reg de parcs i zones enjardinades.

També el “Canals Ocupació”, servei d’orientació laboral, d’informació i formació per a la promoció de l’ocupació i l’autoocupació, romandrà obert. Es durà a terme, a més, l’actualització de bases de dades dels usuaris i serveis en el Centre Cultural Ca don José. I com a altre servei de rellevància social municipal es durà a terme la gestió d’atenció domiciliària del servei dirigit a persones amb diversitat funcional amb la coordinació dels Serveis Socials Municipals.

D’aquesta manera, es contractarà amb 158.126,05 € al següent personal: un oficial d’obra, dos peons d’obra, un orientador laboral, dos peons de jardineria, dos assistents domiciliaris, un conserge, un auxilixar administratiu i un administratiu. Per a poder optar al programa es precisa estar empadronat a Canals almenys durant 12 mesos, estar inscrit com demandant de treball a l’Espai LABORA en situació d’atur i demostrar experiència mínima de sis mesos en el lloc de treball al qual s’opta.

L’inici d’aquest IV Pla d’Ocupació Local obeeix al compromís polític adquirit per la Regidoria de Promoció Socioeconòmica de l’Ajuntament de Canals per “pal·liar la difícil situació econòmica i de treball que pateixen alguns veïns de la localitat”, en paraules de l’alcalde i regidor de l’àrea, Ricardo Requena. “Era un objectiu” afegeix Requena “i amb el pas d’estos quatre anys, hem consolidat la iniciativa que esperem no decaiga en el futur”.

El portal GVA Jobs del SERVEF publicarà les ofertes perquè les persones desocupades que complisquen els requisits i estiguen interessades puguen presentar la seua sol·licitud i la documentació corresponent, que serà baremada segons les bases aprovades. El termini per a presentar les candidatures comença hui dimecres, dia 8 fins al 21 de maig de 2019.

Per a més informació, preguntar a l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Canals o telefonar al 664 518 773 / 962240126 ext. 2.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × dos =