Una nova edició de la Fira Outlet: del 3 al 6 de març

Una nova edició de la Fira Outlet a la ciutat de Xàtiva que arriba demà, día 3 de març, i romandrà fins dissabte vinent, día 6 de març.


El nou esdeveniment comercial tindrà lloc, com de costum, a l’albereda Jaume I i comptarà amb 60 paradetes de diversos comerços per tal de promocionar el comerç local. A més hi haurà actes d’animació arrèu del passeig per entretindre als més menuts i als més curiosos. Hi haurà activitats esportives, danses i música. Aquest any, a més hi haurà una desfilada de perruqueria i estètica d’ADEXA.

Miquel Lorente, tinent d’alcalde, ja va informar la setmana passada que els preus de lloguer de les carpes s’havien consolidat amb les negociacions des de l’àrea de Promoció Econòmica i ronden els 330 euros la completa i uns 190 la mitja carpa.

Lorente també va apuntar a la presentació que “estem en un punt d’inflexió per a que el comerç de proximitat avance. Aquesta fira, més enllà de la pròpia activitat de venda, ha de servir de carta de presentació del comerç local i comarcal”.

S’espera que la Fira siga de nou un èxit de participació i millore les condicions d’un mes de març que es presenta prou complicat per als comerciants.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × 4 =