L’ajuntament de Xàtiva llença una nova App cultural per a mòbils

Estellés: “Volem ser un referent cultural i tindre contacte directe amb el ciutadà”


L’Ajuntament de Xàtiva ha llençat una nova aplicació per a mòvils per tal d’informar de l’oferta cultural a la ciutat, així com de llocs d’exposicions permanents i d’altres puntuals. L’objectiu d’aquesta aplicació és, com explica el regidor de cultura, Jordi Estellés: “rellançar l’àmbit cultural a la ciutat on no arribaba tota la informació necesaria als ciutadans.

L’aplicació està ja disponible per a Android i en pocs dies també per a dispositius Iphone. A més, compta amb una galeria audiovisual que s’anirà construint i emplenant al llarg de la legislatura, així com d’un apartat per a notícies que s’actualitzarà “diariament” per infomar de la nova oferta cultural.

La disposició de l’aplicació és molt sencilla i compta amb els diversos punts de referència culturals de la ciutat, com la Casa de la Cultura o el Museu de l’Almodí, amb imatge, ubicació, contacte i enllaç a la web. L’aplicació s’inicia ara, en un periode de l’any on s’espera una gran activitat cultural a la ciutat, amb la proximitat de les falles i la setmana santa.

El cap de l’àrea de cultura, Isaïes Blesa, ha posat l’accent sobre la importància “de ser una capital cultural, no tan sols un eslògan, i fer d’auqesta situació una realitat”.

Per ara l’aplicació sols enllaçarà amb els llocs culturals on l’Ajuntament col·labora directament, però el regidor ha deixat la porta oberta a altres col·lectius que vuiguen participar de manera directa o indirecta i que aporten una oferta cultural a la ciutat de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta