Una jove atropellada en un pas de vianants a Xàtiva per un cotxe que va fugir

Els fets van tindre lloc en el pas de zebra que està a l’altura del número 7 de l’Avinguda Jaume I, el divendres passat 7 de juny, passades les onze i mitja de la nit.

Segons ha informat Levante EMV. Una patrulla de la Policia Local es va traslladar fins a la zona després de rebre un avís sobre l’ocorregut. Els agents van observar a una jove asseguda en la cadira d’una terrassa que «referia dolor al braç dret i estava sent atesa per una infermera fora de servei». La víctima —i diversos vianants— van explicar que «havia sigut atropellada per un vehicle quan es disposava a creuar pel pas per als vianants, que està regulat per un semàfor i en color verd per als vianants».

Els testimonis van explicar als agents que «en primera instància, la conductora del vehicle va baixar del mateix preocupant-se per l’estat de la jove, indicant que anava a estacionar i ja no va tornar ». No obstant això, segons van apuntar les mateixes fonts, «ja no es va personar amb posterioritat en la zona ni els seus voltants i no va facilitar cap dada identificativa».

Les persones que estaven presents en eixe moment i van veure l’ocorregut van explicar que «la jove va creuar pel pas de vianants quan estava en color verd i el vehicle —que pujava des de la baixada de l’estació en direcció a plaça de la Bassa, des del carrer Reina— la va colpejar».
Un dels testimonis de l’ocorregut va facilitar una fotografia realitzada amb el seu telèfon mòbil en la qual es veia la matrícula de l’utilitari que, segons el seu testimoniatge, havia atropellat a la dona. La víctima va ser atesa per personal del centre de salut i derivada després a l’hospital Lluís Alcanyís.

No hay comentarios

Dejar respuesta