Anna ha acomiadat a Alejandro Amenábar i a l’elenc de la pel·lícula “El Cautivo”

Ha finalitzat a Anna el rodatge de la pel·lícula «El Cautivo», d’Alejandro Amenábar, que s’ha gravat al Castell Palacio dels Comtes de Cervelló. Des de l’Ajuntament s’ha volgut agrair a tots els anneros «la paciència, comprensió i hospitalitat que hem tingut amb les més de 150 persones i vehicles que ha portat el rodatge».

El consistori ha volgut agrair a la Conselleria de Turisme, Comerç i Indústria el suport a este llargmetratge, que s’ha rodat per tota la Comunitat Valenciana i, també, al productor Fernando Bobaira i al director Alejandro Amenábar per haver-se fixat a Anna per a dur a terme part d’esta producció que asseguren, serà un èxit.

Pels carrers d’Anna s’han pogut veure estos dies a actors i actrius com Julio Peña, Alessandro Borghi, Fernando Tejero, José Manuel Poga, Luis Callejo, Roberto Álamo, Albert Salazar, César Sarachu i la debutant Lluna Berroa, entre altres. Alguns d’ells, fins i tot, han signat en el llibre oficial de signatures de l’Ajuntament. «Ens sentim enormement orgullosos que tots s’hagen anat d’Anna amb el sentiment de voler tornar i que, personalment, hagen agraït a l’Alcalde el bon acolliment del poble sencer». Sens dubte, per a Anna, este rodatge «ha sigut una cosa històrica», han destacat fonts municipals.

No hay comentarios

Dejar respuesta